«

»

jan 19

Jeg har ansvar for at skaffe 25 camouflage shirts før næste torsdag

Jeg går i 9. klasse på en skole lidt uden for Hillerød. Vores lærer går vildt meget op i, at det er sundt for os elever at påtage os ansvar og alt sådan noget, så nu her i forbindelse med skolens motionsløb, skulle de bruge en til at arrangere tøjet til hver klasse. Så nu er jeg ansvarlig for min klasse. Jeg har besluttet, at hele klassen skal have camouflage shirts på til motionsdagen.

Jeg ved ikke en gang, om de andre klasse har det samme tøj på alle sammen, men i voresklasse skal folk bare have camouflage shirts på, det bestemmer jeg! Det kommer da også til at se fedt ud.

Vi har lidt en magtkamp kørende med parallelklassen, de plejer nemlig at vinde over os til de her stævner. Men mon ikke vores camouflage shirts giver os den ekstra styrke og kampånd, som vi har brug for? Det var i hvert fald planen.

Jeg skal bruge 25 camouflage shirts, jeg skal have fundet nogle ikke alt for dyre nogle, for mit budget er ikke så stort. Og det skal bare være nogle fede army shirts, som er gode at have på en hel dag. Så de skal vær ei noget okay materiale, jeg må hellere lige spørge min søster, hvilket noget stof der er godt, det jeg ikke så godt forstand på. Eller måske står der noget på nettet. Åh, det her ansvar er lidt krævende, synes jeg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>