«

»

jun 22

Dansk ø ferie med strand og sol

Ønsker man at blive i Danmark over sommeren, men alligevel gerne vil tage på et ferieophold et eller andet sted, så kan en dansk ø ferie være en god mulighed. Der har man både mulighed for at nyde vejret og være tæt på strand. Et godt eksempel på et klassisk sted at holde en dansk ø ferie er Bornholm, eller som det også kaldes Solskinsøen. Faktisk har Danmark en række øer, som er populære ferie destinationer for både danskere og udlændinge. At være på en dansk ø ferie, hvor der ikke sker så meget, er en unik mulighed for at trække stikket ud og virkelig slappe af, uden al støjen fra biler osv. Derudover byder sådan en ferie på smukke omgivelser og her især naturoplevelser.

Herunder er en liste over gode destination til en dansk ø ferie:

Anholt: Det er en fredelig ø, som ligger langt ude i Kattegat. En stor del af øen består a gamle sandklitter, som kaldes for ”Ørkenen”, så der er gode muligheder for at nyde naturen – og selvfølelig tage en dukkert. Over sommeren er der flere events, såsom en musikfestival, hummerfestival og maratonløb – et godt sted at holde en dansk ø ferie.

Fanø: Kendt for at være en af de smukkeste øer i Danmark, og ligger midt i Vadehavets kendetegnende natur. Der god mulighed for at nyde stranden, med en bred sandstrand. En af de mest populære steder på øen er Sønderho, hvor der er cirka 300 velbevarede stråtækte skipperhuse og der er ligeledes gallerier. Øen er et populært sted for en dansk ø ferie.

Samsø: På denne ø finder du en meget smuk og afvekslende natur, faktisk kan man sige at naturen der, er en mindre version af Danmark. Med korte afstande og et godt landskab, så er Samsø ideelt til en cykelferie, hvis man altså ønsker en aktiv ferie og ikke bare ren afslapning med solbadning. Derudover er øen også vært til den populære og velkendte Samsø festival, som danner rammen for manges danske ø ferie.

Christiansø: En meget lille ø, hvor tiden nærmest er gået i stå på en god måde. Der er meget afslappende, da der ikke er nogle biler. På øen er der en søfæstning, som er yderst velbevaret og derfor giver en oplevelse af at være tilbage i tiden, med bindingsværker, stenhytter og hvad der nu ellers var, da det var belejret af soldater. Dette er et oplagt sted at besøge, hvis man holder dansk ø ferie på Bornholm.

De ovenover beskrevet øer er klassiske steder at holde dansk ø ferie, men der også et andet eksempel kaldet Vejrø. Det er en smuk lille ø 9 km nord for Lolland, hvor det er muligt at få luksusophold, med et godt hotel og rigeligt med muligheder for at forkæle sig selv. Der er gode muligheder for at nyde naturen, og der tilbydes forskellige slags aktiviteter, såsom lerdueskydning og madlavning i det fri. Man kan selvfølelig også nyde deres smukke strand. Stedet kan også bruges af virksomheder, hvor der kan laves diverse teambuilding lege og øvelser. Hvis man gerne vil prøve at holde en anderledes dansk ø ferie, så er Vejrø en god mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>