«

»

feb 18

Der finder utroligt mange vigtige opfindelser. Er hjulet den største?

Jeg sidder lige og tænker over hvad de største opfindelser i verden er. Man siger tit, at man skal genopfinde hjulet, så er det den største opfindelse nogensinde? Jeg gad egentlig godt at vide hvornår hjulet blev opfundet og hvem mon der opfandt det. Det finder man jo nok aldrig ud af, men der er mange andre opfindelser som man godt kan sætte navn på. Især hvis de er blevet gjort indenfor det sidste 300-500 år.

Trykpressen er nok en af de største opfindelser nogensinde. Mon Guttenberg vidste det, da han sad og tegnede sin trykpresse? Det tror jeg ikke, men han vidste nok godt, at det var en vigtig opfindelse han havde gjort. I dag er der i hvert fald rigtig mange som er glade for hans opfindelse og der er mange som har haft glæde af den gennem tiden. Hvis Guttenberg ikke havde delt sin idé med os, så ville der jo være en del mennesker som ikke kunne læse. På Guttenbergs tid var evnen til at læse nemlig ikke noget alle kunne.

Men hvad med atombomben? Den er en af de største og mest skræmmende opfindelser der nogensinde er blevet gjort. Albert Einstein fortrød da også sin rolle og deltagelse i opfindelsen af atombomben og det var også noget han gik ud og sagde offentligt senere i sit liv. Han havde desværre set, hvilke kæmpemæssige ødelæggelse og lidelser, som hans opfindelse var i stand til at forårsage, så man kan vel ikke fortænke ham i at fortryde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>