«

»

jul 22

Ferieaktiviteter: Dart, bordfodbold og ikke mindst stranden

Hold da op hvor har vejret været fantastisk denne sommer, og jeg krydser fingre for, at det fortsætter et godt stykke tid endnu! Hvad får I tiden til at gå med, jer der har sommerferie? Jeg har brugt en del tid på stranden, men jeg har også fået øjnene op for to nye hobbyer; dart og bordfodbold.

Et par af mine venner og jeg er begyndt at spille bordfodbold, efter en af vennerne fik et bordfodboldbord i gave for nogle uger siden, og vi har faktisk spillet nonstop siden den dag. Hvis I ikke har prøvet det, så er det altså bare om at få købt et bordfodboldbord og så ellers bare komme i gang! Det er super sjovt, og så kan man spille uanset vejret.

Ud over bordfodbold er jeg som sagt også begyndt at spille dart, hvilket er noget, som jeg spiller, når jeg ikke er sammen med vennerne. Jeg synes, at det er meget godt at have en aktivitet, som man kan lave, når der ikke lige er nogen venner i nærheden, og sådan er det jo nogle gange.

Så min ferie er altså gået med bordfodbold og dart, men jeg har selvfølgelig også haft tid til at nyde det gode vejr på stranden. Nu er min ferie slut, men jeg vil stadig fortsætte med at spille både dart og bordfodbold med vennerne.

Hvad har I brugt jeres ferie på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>