«

»

jul 16

Hudpleje til mænd

Selvom nogle mænd tror det, så er det på ingen måde ligegyldigt, hvad du som mand putter i ansigtet, når du bruger hudpleje. Mændenes interesse for hudpleje er blevet større, heldigvis. Læs mere om hudpleje til mænd her.

For det første er mænd og kvinders hud ikke ens. Dette kan ikke understreges nok. Derfor siger det også sig selv, at der ikke skal de samme plejeprodukter til.

Et hvert skønhedsmærke med respekt for sig selv har i dag også produkter til mænd, og du behøver ikke nøjes med et lille udvalg. Se selv her.

Nu, hvor vi har accepteret, at der er forskel på kønnenes hud, hvad er det så for nogle forskelle?

Jo, i mange tilfælde er mænds hud mere fedtet, de testosteron aktiverer talgkirtlerne i huden.  Desuden er mændenes hud tykkere og fastere end kvindernes.

Mænds hud begynder at ældes hurtigere end kvinders, den bliver tyndere slappere og mere rynket hurtigere, når en mand bliver 30.

Mænds hud tørrer hurtigere ud end kvinder, fordi den ikke lige så nemt optager fugt, og så viser mænds hud også hurtigere træthedstegn i form af poser og render under øjnene.

Så er der selvfølgelig også det med håret – Mænd her meget mere hår end kvinder, hvorfor de barbarer sig 180 dage i løbet af livet (i gennemsnit). Barbering gør huden irriteret.

Alt dette er bare nogle af grundene til, at mænd skal gå efter hudpleje, der er specielt egnet til dem.

Alt efter hvilken hudtype du er udstyret med, skal du også vælge forskellige produkter. Man deler huden op i tre kategorier: Tør hud, fedtet hud og normal/kombineret hud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>