«

»

feb 25

Hvad skal man lave i sommerferien for få penge?

Mig og min veninde ved ikke rigtig, hvad vi skal lave i sommerferien, så derfor spørger vi her, om der er nogen, der har gode ideer til relativt få penge. Vi er begge ret åbne over for forslag, men det skal være i Danmark, og det skal være til at betale. og må derfor gerne være til den primitive side. Vi har et stort ønske om at lære Danmark bedre at kende, og det kan vi på denne måde tænker vi.

Vi har selv tænkt på cykeltur. Det kunne også være gåtur kombineret med tog/bus. I virkeligheden tror jeg gerne vi vil se så meget som muligt af Danmark. Vi er selv fra Sjælland, så det ville være sjovt at se en del af Fyn eller Jylland eller begge dele.

Måske der er nogen, der har lyst til at dele deres oplevelser med at rejse primitivt i Danmark, og som har lyst til at dele det med os? Så vil vi begge være super taknemmelige.

Efter ferien tænker jeg at skrive en rejsebeskrivelse herinde, så andre kan få gode ideer til, hvordan man holder billige og primitive, men oplevelsesrige ferier i Danmark.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>