«

»

sep 02

Militærtøj som jeg vil ha’ det!

Jeg har lige købt militærtøj til min kæreste, og det var næsten mod min egen vilje. Han går ikke i andet end militærtøj længere, og det er altså noget helt nyt. Hvis jeg bare vidste, at hans tøjstil ville få den drejning, så… Ja, det ved jeg egentlig ikke, for han er jo en fantastisk kæreste, men det kan stadigvæk godt gå mig på at han går i militærtøj.

Da han nu snart har fødselsdag, kunne jeg ikke være bekendt at købe andet til ham, end det han har ønsket sig, altså militærtøj. Jeg tænkte ”Åh gud, hvordan i al verden skal jeg kunne købe noget, som jeg slet ikke har smag for?”. Han har nemlig ikke ønsket sig noget specifikt, bare militærtøj!

Jeg gik på nettet, fordi jeg er for doven til at rende hele københavn rundt for at finde noget army agtigt tøj. Jeg fandt en aldeles god webshop, hvis varer jeg faktisk godt kunne lide! Det har slet ikke været for at være egoistisk, men jeg valgte noget tøj til ham, som jeg faktisk godt kunne lide, og nu har jeg lige fået det hjem med posten.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke tænkte på at købe tøj til ham selv, så jeg kunne være sikker på at jeg også kan lide det? Nu håber jeg bare at han også kan lide det militærtøj, jeg har købt til ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>