«

»

mar 16

Jeg har en ufattelig stor passion for mobiltelefoner!

Jeg elsker mobiltelefoner, og jeg bruger stort set al min fritid på at læse anmeldelser om de nyeste modeller og holde mig opdateret om, hvad der sker på markedet.

Mobiltelefoner er nemlig et felt, der udvikler sig hele tiden, og det er derfor nødvendigt konstant at holde sig opdateret. Det er også mig, mine venner kommer til, hvis de har brug for at købe en ny mobiltelefon, for de ved, at jeg altid kan give dem kyndig vejledning om, hvad der sker på markedet, og hvilke telefoner der er de bedste afhængigt af, hvad man som forbruger ønsker.

Hvis du spørger mig, hvilken mobiltelefon man skal købe, hvis man ønsker et godt kamera, har jeg promte svaret til dig. Spørger du mig om, hvilken telefon der er bedst på internettet, har jeg også et kvalificeret svar til det.

Det der har været mest oppe i tiden vedrørende mobiltelefoner, er spørgsmålet om hvorvidt man skal vælge en Apple- eller Androidtelefon. Det spørgsmål får jeg også tit, og jeg må ærligt konstatere, at jeg er svar skyldig.

Hver gang jeg får spørgsmålet, prøver jeg at forklare, at der er fordele og ulemper ved begge systemer, men egentlig ligner de forskellige modeller meget hinanden. Jeg tror, at grunden til at vandene skiller lige netop vedrørende Apple og Android er, at de fleste har en ide om, at Apple har en bestemt status, men jeg tror også, at der er rigtig mange, der kan lide deres mobiltelefoner og andre produkter på grund af deres lækre og stilrene design.

De fleste andre nye mobiltelefoner er dog begyndt at få et design, der ligner Apples rimelig meget, og det er derfor ikke længere relevant at snakke design, når det kommer til mobiltelefoner, da de alle sammen ligner hinanden.

Selvom der findes forskellige styresystemer, ligner mobiltelefoner faktisk ikke blot hinanden udenpå længere – de ligner også hinanden indvendigt. Jeg tror derfor, at man i dag, når man skal købe en ny mobiltelefon, tænker langt mere på producenten end på, hvad telefonen faktisk kan.

Det var så lidt løs snak om mobiltelefoner fra min side af, men hvis du har nogle spørgsmål, er du selvfølgelig meget velkommen til at skrive til mig her på bloggen. Jeg elsker at debattere og tage højde for andres synspunkter, og jeg er sikker på, at der også er andre end mig, der har noget klogt at sige i denne forbindelse.

1 kommentar

  1. Morten Christensen

    Jeg synes, at det er fedt, at du ved så meget om mobiltelefoner, for hvis man ikke selv ved noget, er det rart at have en at spørge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>