«

»

jan 06

Jeg havde aldrig skænket en tanke, at hun havde fået operationer

Jeg fik den største overraskelse her i går, min kærestes søster har tilsyneladende fået lavet ret mange plastiske operationer, jeg anede det ikke!

Jeg har altså været sammen med min kæreste i seks år, det vil sige at jeg har kendt hendes søster i noget nær 5 og et halvt år, tror jeg. Og aldrig har jeg skænket en tanke, at hun skulle have fået lavet nogen operationer.

Jeg har altid syntes, at hun så skide godt ud. Hun har ret store bryster, et rigtig flot ansigt, og hun er slank og veltrænet. Nogle af disse skønhedstræk skyldes så åbenbart, at hun har fået operationer, jeg ved selvfølgelig ikke, hvordan hun så ud før.

Jeg fandt ud af det, fordi min kæreste sad og snakkede til et familiearrangement om, at hun måske gerne ville have lavet to operationer, en fedtsugning og en næseoperation. Derefter begyndte hendes søster at komme med tips og råd og alt muligt, og jeg blev helt overrasket. Man kan overhovedet ikke se på min kærestes søster, at hun har fået lavet noget som helst, det må godt nok være en god kirurg, eller også så hun bare mega godt ud i forvejen! Min kæreste er i hvert fald en babe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>