«

»

sep 01

Fed pokeraften med poker chips og andet poker tilbehør

Forleden blev jeg inviteret til middag hos en god kammerat sammen med nogle andre venner og det var rigtigt hyggeligt. Efter middagen kom værten ind i stuen med komplet poker tilbehør og så kan det ellers være at der blev kamp om pladserne ved bordet.

Der var alt det poker grej og poker tilbehør man kunne forestille sig. Vi delte poker chips ud og så blev kortene blandet og spillet var i gang. 

Det var vildt spændende og spillet gik op og ned for os alle. Koncentrationen var stor og jakkerne blev taget af. Pludselig blev den første spiller blanket af og måtte forlade bordet – så var vi 3 spillere tilbage. Så gik den næste spiller ud og vi var to tilbage.

Der blev givet kort i ”finalen” men det var ikke så godt for mig og jeg kom til kort overfor min modstander og gik ud af spillet.

Dejligt at vores ven havde købt poker tilbehør. Heldigvis spillede vi kun for sjovt, men vinderen ville helt sikkert blive meget glad, hvis hun kunne veksle sine poker chips til rigtige penge. FED AFTEN.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>