«

»

nov 16

Simba Games – er verden fuld af færdighedsspil!

Simba Games er en online spilleside, hvor der tilbydes et overvældende udvalg af forskellige spil. Om man ønsker at spille alene, mand mod mand eller i en større gruppe, så er der muligheder for det. De mange spil er yderst varierende og dækker både kortspil, terninger og meget mere.
Der findes mange sider på nettet, hvor man kan spille forskellige spil, men det der gør Simba Games anderledes er, at alle deres spil er færdighedsspil, hvor man udfordrer spilleren. Det kræver derfor evner og begavelse at vinde hos Simba Games.

De mange spil giver alle mulighed for at finde netop det spil, de ønsker, og der kommer hele tiden nye spil til, samt opdateringer til eksisterende. Under ”Nyheder” er det muligt at se de tilføjelser, der er nye, så man hele tiden er opdateret omkring, hvad Simba Games tilbyder.

Fordelen ved at bruge Simba Games er ligeledes, at det er muligt at træne sine evner i Fun Money delen, så man kan blive rigtig god, inden man begynder at spille i Real Money delen. Derved får du mest muligt ud af dine evner, og kan efterfølgende vise dem frem i en af de mange konkurrencer hos Simba Games.

Er man interesseret i Singleplayer spil kan man bl.a. spille Superstar, hvor man skal flytte stjerne i forskellige farver, således at mindst tre stjerner danner en række og forsvinder. Er man mere til terningespil, kan man blandt mange spil vælge Battle Dice eller Kniffler, hvor man udfordres i sine sandsynlighedsfærdigheder. Der findes endvidere sjove huskespil, hvor man kan styrke sin hukommelse eller man kan vælge spil, hvor det gælder om at finde den rette vej ind til præmien.

Vil man hellere spille som Multiplayer hos Simba Games, findes der ligeledes et stort udvalg af spil. Her kan man spille op til 8 spillere i det samme spil, og kun en kan vinde. Man kan definere sin egen turnering, som andre kan deltage i, efter man selv har spillet. Dog kan man ikke selv deltage en anden gang, før en anden spiller har slået en. Alle spil, der spilles som Multiplayer, kan spilles både som Fun Games og som ”Real Money”, så det er muligt at øve først.

Simba Games er for folk, der ønsker at blive udfordret i færdighedsspil. Spil mod folk fra hele verden, og prøve både Knockout turneringen, Multiplayer Challenge eller Multiplayer Match – der er noget for enhver!

3 kommentarer

  1. Søren

    Det lyder som en super side, specielt fordi jeg elsker færdighedsspil. Det er altid rart med en god udefordring, hvor man samtidig bruger sit hoved. Kan jeg spille mod mine venner?

  2. Kenneth

    Jeg spiller allerede hos Simba Games, men jeg kan ikke svare på, om man kan spille mod sine venner, men det vil jeg næsten tro, at man kan. Kender du det nye spil “Stronghold” hos Simba Games? Det er et super sjovt spil, selvom man kun kan spille det alene.

  3. Signe

    Jeg tror ikke, at man kun kan oprette en challange eller konkurrence for ens venner inde på Simba Games, men man kan sagtens spille mod hinanden. Min veninde og jeg sammenligner altid vores point, når vi har spillet et spil. I øjeblikket er jeg ret vild med deres actionspil, der er mange rigtig sjove!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>