«

»

maj 23

Nu vil min kæreste have større bryster på en privatklinik

Min kæreste har lige sagt, at hun vil have lavet større bryster og gæt hvem der skal finansiere projektet? Korrekt, det er mig der har vundet den bon, men det er ok, jeg for dem jo igen, i form af et par ekstra runde bryster der er mine helt egne. Ej, spøg til side, det er faktisk ikke så dyrt at få lavet bryster, som det har været, men jeg skal nok lige akkompagnere søgningen efter en privatklinik, så vi finder en fair pris.

Det er faktisk ikke fordi, at jeg ikke er tilfreds med min kærestes nuværende bryster, men nu har jeg altså været helt ok, med større bryster det meste af mit liv, så et par gram hist og her, kan ingenting skade. Hvis det samtidig kan gøre min kæreste lykkeligere, give hende mere selvtillid og i det hel taget løfte hendes selvværd en smule, så er det kun en vinder situation. Hun har været lidt i mangel af selvtillid, så det vil jeg gerne give hende og hvis større bryster er vejen frem, så tager vi på privatklinik.

Nu er det ikke fordi at min kæreste bruger internettet synderligt meget, så hun har ikke været særlig god til at finde en privatklinik med fair priser og med det som udgangspunkt, kan jeg allerede se regningen for mig. Derfor har jeg sat jagten ind på de større bryster internettet, for at finde den bedste privatklinik, til pengene. I den sammenhænge, kunne det være fedt med noget feedback, fra andre der har været af sted med kæresten eller konen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>