«

»

nov 11

Træpillefyr har to store fordele

Min storebror har lige investeret i et træpillefyr, og dum som jeg er så troede jeg først hans træpiller var hundemad. Det af sted kom ret så mange grin, men jeg synes nu stadigvæk godt det kan ligne lidt.

Ifølge min lillebror så er der rigtig gode penge at spare ved at have et træpillefyr. Helt op til 50 % skulle man kunne spare fra at skifte fra et normalt fyr. Det var da også hvad der fik ham til at købe fyret til at starte med.

Men udover at man sparer penge, og derved tjener pengene  hurtigt hjem igen, så skåner de moderne træpillefyr også miljøet. Så her kan man både være sparsomlig og skåne miljøet. Det er jo en dejlig combo.

Jeg får i hvert fald helt lyst til selv at få et træpillefyr hvis jeg en dag får et hus. Men til at starte med må jeg klare mig igennem et par år mere hjemme hos vores forældre og sikkert en masse år i diverse lejligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>