«

»

dec 28

Jeg vandt to gange i træk på Bens Bingo

Jeg oprettede mig som bruger inde på Bens Bingo for nogle få uger siden, fordi jeg fik lyst til at spille lidt online poker. Jeg havde faktisk glemt alt om det, da jeg ved et tilfølde åbnede min mail og jeg havde fået en mail fra dem, om nogle gode tilbud.

Da jeg ikke havde noget fornuftigt at tage mig til, besluttede jeg mig for, at jeg ville slå tiden lidt ihjel med en omgang poker… og kun efter to spil blev jeg den heldige vinder! Ganske vist var det ikke et svimlende højt beløb, jeg vandt, men jeg blev da glad alligevel.

Nu gik jeg og troede, man ikke kunne vinde på Bens Bingo eller nogen anden online bingo side, så jeg blev positivt overrasket, da det var mig, der blev den heldige vinder.

Jeg følte nu at heldet var med mig, og gik for sjov ind og spillede bingo – jeg tænkte, at da siden hed Bens Bingo, måtte jeg også have en lille chance der. Og tro det eller lad være: jeg vandt jackpotten på næsten tusinde kroner. Alt i alt en positiv spiloplevelse, jeg havde den dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>