«

»

jun 26

Aktiv ferie i Danmark – Hvad kan man lave?

Har man besluttet sig for at blive inden for landets grænser over sommerferien, så kunne det være at man skulle overveje en aktiv ferie i Danmark. Men hvad kan man egentlige lave på en aktiv ferie i Danmark? Der er mange muligheder både til børn, voksne og hele familien. Selvfølelig er sport en af de mest relevante aktiviteter, som man vil foretage sig i denne sammenhæng og der vil derfor blive foreslået nogen ting som kan gøre en ferie aktiv:

Cykling: Det er de fleste danskere der kan finde ud af at cykle – både store som små. Derfor er det også en oplagt aktivitet på en aktiv ferie i Danmark. Der er selvfølelig forskel på hvor man gør det, da vejene og udsigten kan variere. Et godt og meget populært sted er Bornholm. De har både naturen og vejene til at få en fantastisk aktiv ferie i Danmark.

Jagt: Har man jagtbevis, så giver det sig selv, at man bør tage på jagttur. Et godt sted at gøre dette, er på Langeland, hvor naturen lægger op til nogle sjove dage i skoven. Dette er selvfølelig ikke så relevant for en børnefamilie og passer måske bedre til en aktiv ferie i Danmark med drengene.

Surfing: Der er ikke mange der er klar over det, men i Danmark er der faktisk flere steder man kan surfe. Det er en svær sport at mestre, men når man først har fået teknikken på plads, så er der få ting som er sjovere. Dette er perfekt hvis man har nogle teenage børn, da det alligevel kræver lidt styrke at få styr på sådan et board. Det nok mest populære sted i Danmark er Klitmøller, som også er kendt som ”cold Hawaii”. Her kommer surfere og windsurfere fra nært og fjernt på besøg for at få en aktiv ferie i Danmark.

Skydiving: For de vildere personer, som ønsker en rigtig udfordring, så er skydiving den perfekte aktivitet. Denne aktivitet er ikke for sarte sjæle, men hvis man får kæmpet sig op i flyveren for at hoppe ud af den igen, så vil man finde ud af at det er en helt fantastisk oplevelse og nærmest surrealistisk. Dette kan man gøre flere forskellige steder, og på nettet kan man finde en række forskellige udbydere.

Maratonløb: Er man glad for at løbe og ønsker at udfordre sig selv, så er et maratonløb en god aktivitet på en aktiv ferie i Danmark. Et populært sted at gøre dette er i København, hvor der en gang om året bliver holdt ”Copenhagen Marathon”. Her vil man få mulighed for at teste sin krop og psyke – selvfølelig med god samvittighed.

Strand: Vil man gerne svømme og samtidig få mulighed for lidt solbadning på sin aktiv ferie i Danmark, så er stranden det oplagte valg. Her i Danmark har man en række af lækre strande, som alle egner sig til badning. Dette er den perfekte aktivitet for hele familien, da både de store og små kan få mulighed for at hygge sig.

Der er mange muligheder for at få en god aktiv ferie i Danmark og forhåbentlig har denne artikel givet noget inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>