«

»

mar 03

Tid til at hive army bukser og army jakker frem igen

Army JakkerJeg elsker den army stil, der var moderne for nogle år siden. Fra allerede første blik forelskede jeg mig i stilen. Jeg fyldte mit klædeskab op med både army jakker og army bukser, og ikke mindst al mulig forskellige army caps.

Det var hjerteskærende da stilen så småt blev overtaget af forfærdelige skrigende farver. Men jeg var ligeglad. Jeg blev ved med at gå med mine army bukser og army jakker. Efterhånden som moden ændrede sig til noget som var lidt mere barmhjertig, blev army stilen med ærgrelse lagt på hylden og ind kom al det stramtsiddende tøj.

Nu kan jeg at det er ved at blive moderne igen med army tøj- kendiserne i USA har det i hvert fald på. Traditionen tro komme alle os ukendte til at kopier stilen. Jeg har allerede shoppet lidt på nettet, og så har jeg også hevet det gamle tøj frem.

Army Bukser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>