«

»

jul 11

Begravelses Service: En bedemand på Frederiksberg

Hos Begravelses Service arrangere de begravelser og bisættelser. Selvom de defineres som værende bedemand på Frederiksberg, så foretrækker de at anvende titlen begravelsesrådgivere. Dette skyldes, at deres hovedopgave som bedemand på Frederiksberg er at rådgive. Deres mission er at skabe de rette forhold, således efterladte kan sige farvel til deres elskede, på den måde der er rigtigt for dem.

De er på mange måder en moderne bedemand på Frederiksberg, da de ikke er bundet af en bestemt religion osv. De vil altid hjælpe, om der så er tale om en begravelse i folkekirken, et trossamfund eller andre skikke – og det samme gælder ateister. De stræber altid efter at opfylde de efterladtes ønsker, så afskeden bliver så perfekt som overhovedet muligt. Udover at arrangere begravelser og bisættelser, så giver de også juridisk hjælp ved behandling af dødsboet i skifteretten.

Man skal kunne vise empati

Som bedemand på Frederiksberg, så er der visse krav der skal opfyldes i forhold til personlighed. Empati og menneskeligt overskud er vigtigt, da menneskerne man arbejder med, er i en sårbar og følsom situation. Derudover kræver det nogle evner, at kunne løse de logistiske udfordringer der kan komme. Dette er naturligvis noget som Begravelses Service er opmærksomme på. De mennesker, som en bedemand hjælper, går igennem nogle af de hårdeste tider man typisk vil opleve – og det kræver derfor noget følsomhed.

Med en begravelse, så kommer der en masse arbejde der skal klares, og der nogle ting man skal være opmærksom på. Som bedemand på Frederiksberg, så er det Begravelses Services job at påtage sig disse arbejdsopgaver, da der andre ting som fylder mere. Der er nemlig nogle lovgivninger man skal være opmærksom på, i forhold til hvad man må og ikke må. Derudover er der nogle processer og papirer som skal gennemgås, hvilket den almene person typisk ikke vil have styr på. Det er altså Begravelses Services fineste opgave, at få dette til at fylde mindst muligt.

Mere end bare en bedemand på Frederiksberg

Udover deres bedemand på Frederiksberg, så har de også afdelinger i resten af Hovedstadsområdet samt rundt omkring Sjælland. De er i København, på Nørrebro og på Amager. Uden for København finder man dem i byerne Helsinge, Hellerup, Falster, Rødovre, Nykøbing og Bagsværd.

For at skabe tryghed hos deres kunder, så blev de som nogle af de første certificeret af Dansk Standard, hvilket fungere som en garanti for en vis standard. Da det blev gjort muligt, så var de hurtige til at få denne certificering, fordi det stemmer overens med deres holdning omkring det at være en god bedemand på Frederiksberg.

Altid til rådighed

Deres døgnservice gør det muligt, altid at kunne få fat på dem, hvis man skulle få brug for en bedemand på Frederiksberg eller i en anden by. Man er altid velkomme til at kontakte dem, hvis man har spørgsmål eller ønsker at lave en aftale. På deres hjemmeside kan man finde oplysninger omkring deres forskellige services samt deres kontaktinformation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>