«

»

aug 11

Vi har bestilt et møde i banken vedrørende børneopsparing

Min kæreste og jeg skal om en måneds tid være forældre, og vi har længe snakket om, at vi skal have oprettet en børneopsparing til den lille. Jo før, vi får en oprettet, desto højere ender beløbet på hans eller hendes opsparing jo med at være. Jeg ved ikke, om man kan oprette en før barnet er født, men vi har i hvert fald bestilt et møde med en bankrådgiver her i næste uge.

Vi blev faktisk lynhurtigt enige om, at vi skulle have oprettet en børneopsparing. Hverken min kæreste eller jeg havde en, da vi var børn, og jeg kan personligt huske, at jeg var en smule misundelig på mine venner og veninder, der var så heldige allerede at have en rimelig høj opsparing, da de skulle til at flytte hjemmefra.

Vi har undersøgt lidt om mulighederne med børneopsparing, og fundet ud af, der findes forskellige typer opsparinger til børn. Vi har besluttet os for, at vi bare vil have den almindelig slags, da vi havde læst om mulighederne.

Jeg glæder mig meget til at høre, hvad vores bankrådgiver har at fortælle om børneopsparing, og om det er muligt at oprette en opsparing til den lille, før han eller hun er født.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>