«

»

mar 15

Bordfodbold kræver en modstander, det gør en elektronisk dart ikke

Jeg fylder snart 16 og jeg ønsker mig inderligt en elektronisk dart. Fordi jeg er meget glad for at spille bordfodbold, fik jeg et bordfodboldbord sidste år. Jeg håber også at få opfyldt mit ønske i år.

Hver gang jeg har kunnet komme til det, har jeg spillet bordfodbold, f.eks. når mine kammerater er på besøg. Jeg er meget glad for at spille bordfodbold, men det er ikke noget jeg kan underholde mig selv med, når jeg er alene, men det kan jeg helt bestemt med en elektronisk dart.

Mine forældre har allerede givet mig en gave. De betaler for en rejse til Italien i sommerferien. Så det ikke dem, jeg skal forvente en gave fra.

Jeg håber at få det af min mormor og morfar, men de havde vist allerede købt en gave inden de modtog min ønskeseddel. Sidste løsning er nok selv at spare op til det. Nu må vi se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>