«

»

sep 13

Hvor kan man få foretaget chiptuning af diesel?

Jeg har endelig besluttet mig om jeg vil have foretaget chiptuning af diesel på min bil. Efter en grundig gennemgang af emnet på internettet står det mig nu klart, at det er noget jeg gerne vil have foretaget.

Min begrundelse for at ville have chiptuning af diesel bil, er mest fordi at det vil betyde lavere benzin forbrug, og det er da heller ikke et minus at det får motoren til at yde mere.

Jeg har læst mig frem til, at jeg nogenlunde kan regne med, at chiptuning af diesel kan få min bil med 105HK, til at blive en bil med 150HK.

Det eneste spørgsmål jeg nu sidder tilbage med, er hvor i det danske land jeg kan få foretaget en chiptuning af diesel, men mon ikke internettet kan hjælpe mig atter engang?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>