«

»

okt 31

En borddug fuldfører oplevelsen

Som restauratør er det vigtigt at sende et godt signal, så gæster får et positivt indtryk af restauranten. Det hele starter med et flot og dækket bord, hvor tallerken, bestik og glas står knivskarpt. Men mange glemmer en vigtig detalje, der gør oplevelsen helt perfekt.

Hos Cytex leveres alle former for tilbehør til restauranter og cafeer rundt om i Danmark. De sørger for, at der er emballage til at typer fødevarer og produkter – men mange restauratører glemmer en vigtigt detalje, når de bestiller papæsker, engros rengøringsmidler og catering tilbehør – en borddug. En borddug er et vigtigt element, når man skal skabe en helhedsfølelse for gæsten i restauranten. En borddug skal være pletfri, gerne helt hvid og af stofmateriale. Det hæver hele restaurantens niveau, hvis borddug udgør coveret af bordet.

 

Hvid borddug giver et positivt indtryk

En hvid, tyk borddug lægger alle gæsterne mærke til med det samme. Det viser, at det er en seriøs restaurant, der gerne vil imponere besøgende – og det starter ved bordet. Man kan have nok så fine glas og bordtøj, men hvis det ikke akkompagneres af en flot og ren borddug, er man ikke i mål.

Cytex har Danmarks måske største udvalg af borddug – til alle typer restauranter og cafeer. Du kan få en borddug i lige den farve, du ønsker, og du får dem til gode priser. Cytex er nemlig en af de førende leverandører af bordduge og emballage produkter til restauranter i Danmark. På den måde kan virksomheden benytte stordriftsfordele, der kommer dig og din restaurant til gode.

Gå ind på Cytex.dk og bestil alle dine varer i dag. Cytex garanterer hurtig og effektiv levering af dine produkter, og du kan anmode om fordelsagtige samarbejdsaftaler, hvis du benytter Cytex til flere af dine emballagebehov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>