«

»

jul 10

En sund frokost uden kompromis med smagen

En god og sund frokost kan give medarbejderne mere overskud og energi til at klare deres daglige opgaver. Derudover kan det øge medarbejdertilfredsheden, da det kan fungere som et højdepunkt på dagen. Med et sundt og varieret måltid, så vil man også mindske chancen for sygdom, da det kan medvirke til et bedre helbred og dermed færre sygedage.

Men hvor finder man en ordning på sund frokost, som kan blive leveret hver dag og samtidig garantere en vis standard i forhold til kvalitet og selvfølelig smag. Et godt bud er frokost.dk og deres ordning kaldet Firmasund.

Sund frokost godkendt af Frokost.dk

Frokost.dk tilbyder frokostordninger, hvor man kan vælge mellem mere end 40 forskellige køkkener. Man kan vælge frit mellem alle deres køkkener, så man sikrer sig en varieret frokost hver dag. Ønsker man en sund frokost, så har de lavet et tiltag, som de kalder for firmasund. Dette indebærer, at nogle af deres tilknyttede køkkener er godkendt som værende firmasund. Som man kan hører på navnet, så indebære det, at de servere sund frokost, hvis man altså ønsker et sundere måltid dagligt for en selv og selvfølelig ens medarbejder.

Gør en travl hverdag lidt nemmere

Ønsker man en sund frokost, så kan Frokos.dk stå for udbringningen og man vil få en fast kontaktperson, som kan hjælpe med at finde den optimale løsning. Det er muligt at ændre sine ordrer med forholdsvis kort varsel via deres app, hvor man også kan tjekke menuen ud og anmelde ens oplevelse hos det specifikke køkken. Derudover er det også muligt for medarbejdere at afmelde sig fra dagens menu, hvis personen ikke vil være til stede den gældende dag eller andre forhold gør at de ikke skal spise med.

Maden kommer til tiden

Man skal ikke være bekymret for at maden kommer til tiden, da deres madambulance altid er klar til at rykke ud, hvis man skulle være uheldig en dag. Med deres ambulance i Storkøbenhavn, så kan man altid være sikker på at få sin sunde frokost. Faktisk er det 99% af alle deres kunder som får deres mad rettidigt.

Der er mange virksomheder som tager brug af deres tilbud på en sund frokost og de har i dag over 500 kunder, hvilket i 2016 resulteret i over 2,5 millioner frokostkuverter. Ønsker man at få en ordning til sund frokost eller vil man bare gerne vide mere, så kan man læse mere på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>