«

»

jul 04

Få en bilvurdering gratis – nemt og uforpligtende

Mangler man finansiering til det ene eller det andet, så kan det være man overvejer at sælge sin bil – men man bør starte med at få en bilvurdering gratis. Det kan også godt være, at man bare ikke får brugt sin bil nok eller ønsker at udnytte friværdien den besidder. Der er mange mulige grunde til at man kunne vælge at få en bilvurdering gratis. Hos Pant i Biler tilbyder de at lave en bilvurdering gratis og uforpligtende. Hos dem kan man samtidig udnytte friværdien i bilen, hvilket kan være en god ide, hvis man har brug for noget mellemfinansiering.

Hvordan får man den bilvurdering gratis?

Processen hos dem er forholdsvis simpel. Det man skal gøre er at gå ind på deres hjemmeside, hvor man finder et ansøgningsskema. I ansøgningen skal man udfylde diverse informationer man har om bilen – jo mere detaljeret det kan være, desto bedre kan vurderingen blive foretaget. Man skal selvfølelig også huske at sende billeder, samt en beskrivelse.

Ud fra denne ansøgning vil man få et uforpligtende tilbud, hvori man får en bilvurdering gratis. Dette tilbud er ikke nødvendigvis det endelige, da Pant i Biler skal have ens bil i besiddelse, før de kan give dig en endelig vurdering. Synes man at deres tilbud er tilfredsstillende, så kan man sælge bilen på kontrakt for 50% af bilens værdi. Det vil fungere som et lån, så man vil aftale en periode, hvor man ved slutningen skal betale beløbet tilbage. Ydermere er det muligt at leje bilen af Pant i Biler, så man fortsat kan tage den i brug efterfølgende. Prisen på udlejningen er regnet ud fra markedspriser.

En smart måde at få mellemfinansiering på

Ønsker man at få en bilvurdering gratis, så får man samtidig muligheden for en smart måde at skaffe noget mellemfinansiering på, hvis man f.eks. ønsker at få et nyt køkken eller arbejde på haven. Samtidig slipper man for at skulle tage et dyrt kvik-lån, som kan virke uoverskueligt. Det kan også være et godt alternativ til et almindeligt lån, da det er nemmere hos Pant i Biler.

Det kan være fordelagtigt for folk, som er registreret i RKI, da dette ikke har nogen betydning – sikkerheden ligger nemlig i bilen. Det er dog vigtigt at påpege, at en bil skal være mere en 50.000 kr. værd, for at kunne blive godkendt. Er man i tvivl, så kan man selvfølelig bare få foretaget en bilvurdering gratis.

Hvor ligger de henne?

Når man har modtaget deres forhåndstilbud, så skal man besøge en af deres kontorer i enten Skovlunde eller Kolding. Her vil den endelige vurdering blive foretaget. Der får man ligeledes en bilvurdering gratis – og selvom man besøger dem, så er tilbuddet fortsat uforpligtende.

Et eksempel på sådan et tilbud, efter man har fået en bilvurdering gratis, kunne f.eks. være en bil på en værdi af 220.000 kr. Her vil kunden få udbetalt 110.000 kr. (altså 50%), samt en lejepris på 11.000 kr. per måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>