«

»

aug 12

Ferien er slut = Nye arbejdssko til mig

Så er ferien slut, og jeg er netop kommet hjem fra min første dag på jobbet efter ferien. Selvom det selvfølgelig var lidt hårdt at komme tilbage, så har det faktisk været en rigtig god dag. Jeg har nemlig fået nye arbejdssko, og det er ikke bare nogle almindelige arbejdssko, nej det er faktisk de bedste på markedet.

Nu ved jeg af gode grunde ikke, hvor mange af jer der kender bare en lille smule til arbejdssko, og hvor mange af jer der måske selv går med dem til dagligt, men jeg kan i hvert fald fortælle jer så meget, at der findes flere forskellige producenter på markedet, men skoene er af meget forskellig kvalitet. Mine nye arbejdssko er de bedste fra HKSDK, som de fleste af jer med arbejdssko måske kender. De producerer også sikkerhedssko og træsko, og de har faktisk et ret stort udvalg af de forskellige typer af sko.

Jeg er i hvert fald rigtig glad for mine nye arbejdssko, og de er virkelig behagelige at have på. De er lette og sidder godt på foden, og det synes jeg er utroligt vigtigt, når det kommer til arbejdssko, for hvis de sidder ubehageligt, eller de er meget tunge, så har man ikke voldsomt meget lyst til at have dem på 8 timer om dagen, og det er blandt andet derfor, jeg elsker mine nye HKSDK arbejdssko.

Hvis der er nogle af jer, der er interesseret i at se mine nye arbejdssko, så kan I se dem her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>