«

»

jun 26

Indisk restaurant i Valby – smagen af østen

I weekenden fik jeg én af de bedste smagsoplevelser, jeg nogensinde har fået. Serveringen var hurtig, personalet var høfligt og vigtigst af alt, så var maden en gourmetoplevelse uden lige. Punjab Indian Restaurant er en indisk restaurant i Valby, der serverer fantastiske smagsoplevelser for alle.

Indisk restaurant med svigermor og co.

Min svigermor havde inviteret hele familien på indisk restaurant her i lørdags, og selvom jeg ikke var helt frisk på ideen, var jeg glad for, vi tog med. Du finder sjældent en bedre, mere autentisk indisk restaurant end den vi var på i Valby.

Jeg tror, vi har været omkring 10 stykker rundt om bordet, og der var stor enighed om, at det ikke var sidste gang vi besøgte Punjab Indian Restaurant. Jeg fik den lækreste Butter Chicken, jeg nogensinde har fået, og det var næsten som at være tilbage i Indien.

Inden ville være misundelig

Jeg har boet i Mumbai i næsten to år, så jeg ved, hvordan ægte Indisk cuisine skal smage. Da jeg tog den første bid, blev jeg ført direkte tilbage til mit yndlingssted tæt på Mumbais hovedbanegård. Man kan godt mærke, at de folk, der står bag den indiske restaurant, har over 25 års erfaring. Samtlige gæster på restauranten så ud til at nyde maden, og der var god stemning hele vejen rundt. En autentisk indisk restaurant er svær at drive, men med sådan et personale, lækre omgivelser og gode råvarer må det være en dejligt arbejde

Min kæreste fik serveret deres fantastiske Chicken Tandoori, og hans onkel spiste Hariyali Chicken Tikka, hvilket duftede fremragende. Hvis du gerne vil prøve en ægte indisk restaurant, der ved hvad kvalitet og god service er, så er Punjab Indian Restaurant det rette sted. Du kan læse mere om den lækre restaurant her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>