«

»

jun 21

Jeg vil have et abonnement på mobilt bredbånd!

Skal jeg have mig et abonnement på mobilt bredbånd? Det synes jeg i hvert fald 🙂 Da jeg i lang tid gerne ville have haft et abonnement på mobilt bredbånd, så jeg kunne være online på stranden, caféen, toget, bussen og mange andre steder, så ville jeg kunne udnytte min tid bedre og få mere ud af min tid til arbejde, underholdning og meget mere.

Derfor har jeg nu besluttet at få mig et abonnement på mobilt bredbånd. Indtil videre har jeg kigget på reklamer i tv’et og i avisen, men jeg tror også der er mulighed for at finde et godt abonnement på nettet måske via en prissammenligning.

I en prissammenligning kan man nemlig se informationer om mobilt bredbånd abonnementer fra alle de forskellige teleselskaber opstillet i et skema, der er for eksempel informationer som priser, hastigheder, binding, oprettelsesgebyr og meget mere. Det gjorde, at jeg hurtigt kunne finde det helt rigtige abonnement, der både var billigt og hurtigt.

Jeg bestilte abonnementet med det samme, og nogle dage efter kom det dumpende ind af døren. Jeg fik det hurtigt installeret og sat op på min mac, og kom online på nettet. Det virkede også, da jeg afprøvede det i toget, bussen, hos mine forældre og mange andre steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>