«

»

okt 26

Kosmetisk tandpleje, maveplastik, penisforstørrelse og sure koner

Nu ville hun altså ikke finde sig i det mere, altså i mit udseende og anden mindre detalje vedrørende min mandlige udrustning, så nu står den på kosmetisk tandpleje, maveplastik og penisforstørrelse, heldigvis på hendes regning, for jeg har slet ikke råd til den slags. det skal ikke være nogen hemmelighed at udseendet aldrig er noget jeg har prioriteret særlig højt, og hvad angår de mere intime detaljer, så er det jo ikke min skyld. Mene eftersom at jeg i den grad er under tøflen, så gør jeg jo bare som der bliver sagt. Hun plejer nu også at vide bedst.

Kosmetisk tandpleje – det er vel på tide

Som sagt så er det ikke noget jeg nogensinde har prioriteret, men hun har altså ret når hun siger mine tænder ser forfærdelige ud. Dels har det været problematiske perioder i mit liv, og dels er jeg ikke velsignet med pæne lige tænder, så kosmetisk tandpleje er nok på sin plads. Jeg har nu aldrig været glad for tandlæger, så jeg gruer lidt for hvad kosmetisk tandpleje egentlig indebærer.

Maveplastik – det trænger også

Igen kan jeg ikke undvige. Min mave ser altså noget mærkelig ud efter at jeg for år tilbage tabte mig en hel del. Løsningen på dette er tilsyneladende maveplastik, et udtryk som jeg aldrig havde hørt om før, og mere er der vel egentlig ikke at sige om det. Jeg glæder mig til at se resultatet.

Penisforstørrelse – det sidste og ømme punkt

Det er altså ikke rart for en mand, at få at vide at hans udstyr er mangelfuldt. Det er jo ikke noget man kan gøre for. Nu insisterer konen så på at jeg får foretaget penisforstørrelse. Alternativt kunne hun jo have droppet mig, så det er vel egentlig okay, men jeg er ikke tryk ved at de skal til at skære i mig dernede. Samtidig er penisforstørrelse også en smule spændende må jeg erkende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>