«

»

sep 04

Kys konflikten med et kursus i Konflikthåndtering

Konflikter på arbejdspladsen er et uundgåeligt emne på det fleste arbejdspladser. Med et kursus i konflikthåndtering får du de rette redskaber og metoder til at klare alle former for konflikter. Du lærer, hvordan man minimerer konfliktens negative effekter samt hvordan, man ændrer en konfrontation til et positiv møde mellem personer, der iagttager tingene forskelligt.

De fleste arbejdspladser har oplevet konflikter, der hæmmede arbejdsindsatsen eller skabe uro blandt medarbejderne. Et kursus i konflikthåndtering hjælper dig til at undgå de unødvendige og ofte tidskrævende konflikter, der hæmmer arbejdspladsens dynamik og funktionalitet. Med et kursus i konflikthåndtering får du blandt andet:

  • Konfliktens natur – hvorfor og hvordan konflikter opstår
  • Konflikter og hjernes erfaringer
  • Følelsernes indflydelse – er du blevet kapret?
  • Problem eller løsninger – hvis der er en?

 

Kursus i konflikthåndtering er til dig, som…

Har et medarbejderansvar. Det er til dig, som skal sikre, at personalet føler sig veltilpas og trygge på arbejdspladsen. Det kan både være mellemledere såvel som afdelingschefer eller topledelsen, kurset i konflikthåndtering henvender sig til. Du lærer om de forskellige medarbejderes adfærd, og du finder ud af, hvordan du bedst håndterer forskellige personlighedstyper på arbejdspladsen. Kurset varer én dag og Supplement sørger for, at der ikke er flere end 20 deltagere per kursus i konflikthåndtering.

Er det noget for dig og din virksomhed?

Er du ikke sikker på, om et kursus i konflikthåndtering er relevant for dig og din virksomhed, kan du læse mere om Supplements kurser på hjemmesiden her. Du kan også ringe til Supplement på 39 90 26 88 for at høre mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>