«

»

sep 08

Møder der skaber effektive og glade medarbejdere

Mange virksomheder bruger utallige timer på uproduktive møder. Der er for mange emner på dagsordenen, der er ingen struktur i mødeledelsen, nogle medarbejdere mangler osv. Et kursus i effektiv mødeledelse kan hjælpe din virksomhed med at kigge fremad og undgå fejl, der hæmmer produktiviteten.

Ifølge en undersøgelse fra Lederne bruger personer i en ledelsesfunktion næsten 12 timer om ugen på mødeledelse. Der er en ineffektiv og kostelig måde at drive en virksomhed på, og flere medarbejdere udtrykker deres utilfredshed med mødeledelse, der forvirrer frem for at skabe klarhed. Alligevel viser undersøgelsen også, at hele ni % mener, det ok at komme for sent til et møde. Der er altså både penge at spare ved at udøve effektiv mødeledelse samtidig med, at den interne mødekultur kan ændres til det bedre

 

Mødeledelse er nødvendigt men ikke et onde

Mødeledelse er for mange et problem, da de skaber mere forvirring end forståelse. Men møderne kan sagtens være produktive med den rette tilgang og indstilling. Supplement har i mange år specialiseret sig i effektiv mødeledelse, og konsulentvirksomheden har rådgivet mange firmaer om korrekt mødekultur. Supplement tilbyder effektiv sparring samt professionel undervisning til alle, der gerne vil have mere ud af deres tidskrævende møder.

 

Et kursus i effektiv mødeledelse giver dig…

Mange kompetencer og værktøjer, der hjælper dig til at dirigere mødet, som du vil. Med et kursus i mødeledelse får du foredrag om blandt andet:

  • Forskellen på mødeledelse og –facilitering
  • Dagsordener der virker
  • Brænd igennem som facilitator

 

Er din virksomhed så effektiv, som den kan være? Eller kan du pege på områder, hvor I kunne få mere ud af jeres kompetencer og bruge mindre tid på mødeledelse? Ring til Supplement i dag på 39 90 26 88 og tag en uforpligtende snak med én af Supplements erfarne konsulenter. Du kan også besøge Supplements hjemmeside om mødeledelse her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>