«

»

nov 04

Nye smarte sikkerhedssko til brug på mit nye arbejde

Jeg har lige fået nyt arbejde, hvor jeg skal bære sikkerhedssko. Det var jeg først lidt skeptisk over, fordi jeg forestillede mig, at det var nogle meget kiksede og klodsede sko, jeg skulle have på, men nu viser det sig faktisk så, at det er nogle ret smarte sikkerhedssko, jeg har fået mig, og det er jeg da kun glad for.

Det viser sig så, at det er de smarte sikkerhedssko fra HKSDK, som jeg har fået mig. Er der nogle af jer, der har set dem? Jeg sidder lige og kigger på deres udvalg, og de har faktisk rigtig mange smarte sikkerhedssko. Det ville jeg bare lige gøre jer opmærksomme på, hvis der nu er nogle af jer, der hellere vil have nogle smarte sikkerhedssko frem for de almindelige lettere kiksede sko.

Bortset fra det så er jeg super glad for mit arbejde, og jeg håber, at det giver mig mulighed for at få betalt lidt af på min gæld. Hvad har I lavet her i weekenden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>