«

»

jul 23

Den bedste form for online markedsføring er søgemaskineoptimering

I fem år havde et job i en virksomhed, hvor direktøren gik meget op i online markedsføring, specielt søgemaskineoptimering. Nu har jeg selv stiftet virksomhed og jeg har taget meget af mit gamle jobs erfaring med markedsføring med mig.

Selvom mit gamle arbejde slet ikke minder om det jeg laver nu, passer deres måde at markedsføre sig på, alligevel meget godt til min nye virksomhed. Rent faktisk kunne stort set alle virksomheder drage stor nytte af søgemaskineoptimering.

Næsten alle husstande har internet nu om dage og alle bruger Google, når de leder efter et bestemt produkt eller en bestemt ydelse. Det er derimod ikke alle der læser avis, og flere og flere siger rent faktisk nej tak til at få reklamer ind gennem brevsprækken. Derfor er online markedsføring den mest effektive måde at markedsføre sig på.

Jeg har fået søgemaskineoptimeret min hjemmeside i et halvt år nu og resultatet er allerede rigtig godt. Det første jeg begyndte at spare op til, da jeg startede min virksomhed, var nemlig en ordentlig omgang SEO, for det kan betales sig 100 %.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>