«

»

aug 17

Online skrabespil

Har I prøvet de der online skrabespil? De er virkelig sjove, men også lidt nogle tidsrøvere. Jeg kan sidde foran computeren, og begynde at skrabe, og pludselig er der gået to timer. Det er lidt fjollet, men så længe, at man hygger sig med det man laver, så kan jeg ikke se problemet.

Jeg har spillet online skrabespil i et par måneder efterhånden, og jeg har faktisk vundet mere, end jeg har tabt, men jeg tror også det er fordi, at jeg ikke spiller hver dag, for hvis man gør det, tror jeg ikke chancerne er ligeså store.

Mine veninder synes, at jeg er åndssvag, fordi jeg bruger så meget tid på at spille online skrabespil og de synes og, at jeg bruger for mange penge på det, men det synes jeg nu ikke selv, det virkelig er kontrollerede beløb, som jeg spiller for.

Jeg vil i hvert fald anbefale dig at spille online skrabespil, da jeg kun har haft positive oplevelser med det. Og jeg er sikker på, at du også vil synes det er sjovt. Så skynd dig ind og prøv det, og svar gerne på mit indlæg, hvis du har haft gode oplevelser med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>