«

»

nov 03

Min første opsparing

Dengang jeg stadigvæk boede hjemme hos mine forældre, kunne jeg slet ikke set det smarte i, at have en opsparing. Men jeg var nu heller aldrig god til at spare penge op. Hvis jeg har penge så er det næsten en umulighed for mig ikke at bruge dem.

Det var før at mine forældre fik en vandskade og hvis det ikke var for deres opsparing havde gode råd været dyre.  Fra den dag af begyndte jeg selv af lægge lidt penge til side til værre tider, så må jeg undvære lidt junk food og lidt øl hver måned.

Jeg håber at jeg vil kunne formå at tage i byen en fredag eller lørdag, og så ikke bruge alt for mange penge på øl og shots, og samtidig modstå fristelsen til at spise burgere og andet godt på vej hjem fra byen.

Nu bor jeg godt nok i en helt ny andel, og kan ikke lige se hvad jeg skal bruge en opsparing til, men der skal nu nok komme noget, hvor jeg ville ønske at jeg havde lagt lidt penge til siden. Better safe than sorry.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>