«

»

jul 05

Plastemballage til fødevarer – det er vigtigt med den rette løsning

Har man en catering virksomhed, så kan det være man skal bruge en stor mængde plastemballage til fødevarer. Derfor har man sikkert også til tider behov for at transportere samt udbringe større mængder mad, som kan gøre det besværligt at holde det ordentligt pakket ind. Derfor er det vigtigt, at man finder en leverandør, som kan levere den rette løsning med hensyn til plastemballage til fødevarer.

Eftersom der er tale om mad, så er der en række ting man skal være opmærksom på, her er det især hygiejne der er vigtigt. Har man ikke det rette plastemballage til fødevarer, så kan maden gå hen og blive dårlig, som gør det svært, at stolt kunne servere det for et større selskab. Man bør derfor have nogle krav til kvaliteten af plastemballagen til fødevarer, så man undgår at tabe ansigt overfor kunden.

Kan bruges til mange forskellige ting

Plastemballage til fødevarer kan blive brugt til mange forskellige ting. F.eks. kan noget blive brugt til kage og brød, hvilket der typisk vil være meget af til en større fest. Det kan også bruges til diverse hovedretter, og det er vigtigt at det fungere som en beskyttelse, så maden på bedst mulig vis, er frisk når det kommer fra køkkenet til gaflen. Eftersom mad er fordærveligt, så er indpakning essentiel, da man ellers kan sætte sundheden af kunderne på spil. Dette skal man selvfølelig undgå for enhver pris, da det kan have enorme konsekvenser for en fødevarer virksomhed. Hvor ofte har man ikke hørt at en restaurant f.eks. er blevet lukket på grund af dårlig hygiejne. I øvrigt er det selvfølelig også et krav fra fødevareministeriet, at man opretholder en vis form for standard, når det kommer til mad. Det kan plastemballage til fødevarer have en stor indflydelse på.

Hvem tilbyder plastemballage til fødevarer?

Et godt bud på en udbyder af plastemballage til fødevarer er Cytex. De er totalleverandører af alt inden for catering, kantine, emballage, rengøring mv. De dækker alle ens behov inden for emballage og ikke bare plastemballage til fødevarer. De har nogle af Danmarks skarpeste priser og ønsker at fungere som en sparringspartner, så man sammen, kan finde en optimal løsning. Har man nogle konkrete spørgsmål til deres produkter, så er deres serviceafdeling altid klar til at svare på dem.

Få jeres logo trykt på

Hvis man ønsker det, så er det også muligt at få deres dygtige grafiker til at trykke ens logo på plastemballagen til fødevarer. Det behøver ikke nødvendigvis at være et logo, det kan også bare være et budskab, som man ønsker at sprede. Det fungere som en smart måde at lave markedsføring på, da man på en smart måde eksponere folk for virksomheden. Det er altså en god måde at få lidt ekstra værdi fra sin plastemballage til fødevarer, eftersom man bruger det til mere end grund funktionen. Derudover er det en forholdsvis billig løsning for markedsføring, hvis man altså sammenligner det med andre alternativer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>