«

okt 31

Salon Rosted – Foretrukne frisør i Hillerød

I Hillerød findes der mange skønne frisørsaloner, men én skiller sig ud fra resten. Salon Rosted frisør Hillerød hører til i den dejlige Slotsgade, hvor hyggelige omgivelser og flot indrettede salon danner rammen om Nordsjællands foretrukne frisør i Hillerød.

Frisør i Hillerød er dog ikke kun for folk i Nordsjælland. Salon Rosted får besøgende fra hele Sjælland og salonen har endda faste kunder fra Københavnsområdet. Veluddannet og venlig personale er én af grundene til at Salon Rosted er foretrukket som frisør i Hillerød. Der sættes nemlig stort fokus på at snakke med gæsterne, så de får en behagelig oplevelse, når håret skal klippes eller farves. Den personlige kontakt er vigtig, og man får altid den samme frisør i Hillerød, hvis man ønsker det.

Teamet hos Salon Rosted

Teamet hos Hillerøds mest attraktive frisørsalon er klar til at fortælle om nye trends og produkter, hvis du gerne vil vide mere eller har lyst til at få lidt inspiration. Frisør Hillerød – Salon Rosted holder tit kurser og foredrag for andre frisører, der gerne vil lære nogle af de sværeste teknikker og bruge de mest populære brands.

Det skal være en fryd at være gæst hos Salon Rosted – som foretrukne frisør i Hillerød, sørger personalet for, at dine ønsker bliver opfyldt, og de giver altid gode råd og anbefalinger til nye frisurer, hårfarve eller benyttede produkter. Salon Rosted er officiel forhandler af den attraktive og populære Echosline S6 serie silver shampoo, som førhen har været forbehold professionelle frisører. Nu kan du selv bruge den dagligt, og få silkeblødt og glansfuldt hår – perfekt til en flot efterårsdag. Salon Rosted – Frisør Hillerød tilbyder både shampooen i salonen eller på webshoppen her.

 

Som populær frisør i Hillerød er der mange, der bestiller tid hos Salon Rosted. Men heldigvis gør de alt for at skabe plads til dig, når du gerne vil klippe spidserne eller farve håret. Ring til Salon Rosted i dag på 48 76 52 52.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>