«

»

dec 03

Jeg skal finde et skræddersyet jakkesæt til et bryllup

Jeg er på udkig efter et sted, hvor man kan få et skræddersyet jakkesæt billigt. Jeg har spurgt nogle venner og har også prøvet at hive fat i nogle veninder, men umiddelbart var der ikke nogen af dem, der havde nogle gode input.

Min veninde Julie kom dog hen og sagde til mig: ”søg dog bare på skræddersyet jakkesæt på nettet, jeg garanterer dig for at du nok skal finde noget godt”.

Jeg gik hjem og gjorde hvad hun sagde, jeg åbnede min browser, gik ind på Google og skrev skræddersyet jakkesæt. Ikke overraskende kom der en masse sider, som havde netop det jeg søgte.

Jeg er et dovent menneske og når jeg søger på Google, finder jeg altid det jeg søger på side 1. Det var også tilfældet da jeg søgte på skræddersyet jakkesæt. Nu venter jeg egentligt bare på at modtage det. Det skal bruges til min søsters bryllup om 14 dage, men de forsikrede mig om, at de nok skulle nå det. Jeg er sikker på resultatet bliver flot, for de gav sig virkeligt tid til at tage mål og til at forklare, hvordan de syede dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>