«

»

aug 16

Stort udvalg til mænd

Butikkerne har et ringe udvalg af parfume til mænd synes jeg. Og jeg skal købe en gave til min kæreste, som snart har fødselsdag, og han ønsker sig en helt bestemt parfume, som jeg bare ikke har kunnet finde nogen steder.

Nu har jeg kigget på nettet, og jeg fandt en hjemmeside, der har et kæmpe udvalg af parfume til mænd, og de havde lige præcis den som min kæreste ønsker sig, så det er jo bare helt perfekt.  Nu har jeg bestilt to af dem til ham, for så kan han få den anden når den første er løbet tør, så er det heller ikke så lille en gave, som først regnet med.

Nu har jeg modtaget parfumen med posten, og den er pakket rigtig fint ind, så man kan se, at det er en parfume til mænd og ikke en tøset lyserød indpakning, som jeg først frygtede.

Min kæreste blev rigtig glad for sin parfume, og nu vil han også selv ind og kigge og se, hvad de ellers har af parfume til mænd, men jeg håber ikke, at han finder noget, for nu har jeg jo købt en ekstra til ham, til når den første løber tør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>